Loader
Over ons
216
page-template-default,page,page-id-216,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Over ons

Een jong, sinds 2013, en dynamisch familiebedrijf dat karaktervolle wijnen importeert, distribueert en verkoopt. De wijn wordt rechtstreeks van de wijnboeren uit alle wijnstreken geïmporteerd, met een voorliefde voor het zonnige zuiden van Europa.

 

Passie, ambachtelijke kwaliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de keuze van onze wijnmakers en wijnen. Ons assortiment van meer dan 250 wijnen is daardoor onderscheidend en divers zowel in smaak als in prijs.

 

Wij verkopen onze wijnen aan de horeca (huis- en kaartwijnen), wijnspeciaalzaken, bedrijven (relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, speciale promoties) en particulieren (proeverijen, events, webshop en wijnboetiek in Hoorn).

 

Daarnaast zijn wij trots op de samenwerking met een aantal partners die met een zelfde ambachtelijkheid en passie als onze wijnmakers , producten vervaardigen die uitstekend passen bij of zijn te combineren met wijn , zoals olijfolie van Chateau Taurenne.

 

In onze verkoop en distributie staan flexibiliteit, maatwerk en snelle response- en levertijden centraal. Bestellen kan via telefoon (0229-755600/ 06-53653017 )of e-mail (info@midiwines.com )maar ook  heel gemakkelijk online via de webshop.

 

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met “onze wijnwereld” en bezorgen u graag een “zonnige wijnbelevenis”.

Koos de Vreeze

mede eigenaar; verantwoordelijk voor inkoop & financiële administratie

Tjalle de Vreeze

mede eigenaar; verantwoordelijk voor verkoop, marketing & communicatie