Loader
Bezorging en levertijd
18216
page-template-default,page,page-id-18216,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Bezorging en levertijd

 

Levertijd

Voor 12.00 uur op een werkdag besteld? Dan wordt uw wijn de volgende werkdag bezorgd door PostNL. Wij raden u sterk aan om de PostNL app te downloaden, via deze app wordt u het beste op de hoogte gehouden van de huidige situatie van uw bestelling.

Maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur:      Volgende werkdag in huis
Zaterdag of zondag:                                      Dinsdag in huis

Track & Trace

Via uw PostNL Track & Trace kunt op de hoogte blijven van uw levering. Deze code ontvangt u per mail.

De postbezorger zal uw leeftijd controleren bij het bezorgen van uw wijnbestelling als er twijfel is dat u jonger bent dan 25 jaar. Dan wordt u gevraagd uw leeftijd te verifiëren middels het tonen van een geldig identificatiebewijs of u wordt gevraagd uw leeftijd te verifiëren via iDIN. Zo kunnen meerderjarigen genieten van wijn en voorkomen wij samen alcoholverkoop aan minderjarigen (zie ook: Alcoholwet).

Vertraging?

Let op: De gemiddelde levertijd bedraagt één werkdag. Door drukte bij PostNL kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt of (bij afname vanaf 12 flessen of meer) op meerdere momenten wordt bezorgd. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Niet thuis?

Heeft u de bezorger gemist? Dan wordt uw wijnbestelling afgegeven bij uw buren of bij een PostNL-punt bij u in de buurt. De bezorger laat een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u via de PostNL Track & Trace zien waar u uw bestelling kunt ophalen.

Bent u niet thuis op het geplande bezorgmoment? U kunt bij PostNL het bezorgmoment én de locatie wijzigen vóór 22.00 uur op de avond voorafgaand aan de bezorging.

Belangrijke informatie over afhalen bij PostNL-punt

• Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie)
• Haal uw wijnpakket op binnen één week, daarna worden uw wijnen teruggestuurd naar ons magazijn

Zakelijke levering

Voor zakelijke leveringen van wijnbestelling maakt onze transporteur een afspraak met u over bezorgmoment en -locatie. Een zakelijke wijnbestelling laten bezorgen op een postadres is niet mogelijk.