Loader
Nieuw in het assortiment: Spiegelau Style
18009
post-template-default,single,single-post,postid-18009,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nieuw in het assortiment: Spiegelau Style

Vaak krijgen wij de vraag hoe belangrijk het is dat de wijn in ‘het juiste wijnglas’ geschonken wordt. Ons antwoord luidt dan altijd: Erg belangrijk.

Een kleine duik in de wereld van de wijnglazen laat zien hoeveel keuze is, genoeg om duizelig van te worden. Kies je kristal of niet, hoe breekbaar zijn de glazen en kunnen ze in de vaatwasser?

 

Gelukkig hoeft de keuze voor mooie en duurzame glazen niet ingewikkeld te zijn, want met de elegante Style glazen van de Spiegelau is die keuze snel gemaakt. De elegante glazen zijn zo gevormd dat ze de aroma’s het best tot hun recht laten komen, terwijl ze toch robuust en vaatwasser bestendig zijn. Deze glazen en schitterende decanteer karaffen zijn nu verkrijgbaar bij ons in de winkel én online.

MELD JE AAN EN ONTDEK DE VOORDELEN

VAN DE MIDIWINES NIEUWSBRIEF: