Loader
Najaarsproeverij Midiwines
18624
post-template-default,single,single-post,postid-18624,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Najaarsproeverij Midiwines

Beste Wijnvrienden,

Proeverij| Op zondag 5 november as organiseren wij weer onze traditionele najaarsproeverij. Een feestelijke dit keer want wij vieren dat wij 10 jaar bestaan. De locatie is wederom het mooie Huis Verloren in de binnenstad van Hoorn, Kerkstraat 10. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.

Wijnen| Een uitgebreide selectie van onze wijnhuizen van het eerste uur en daarnaast ook een aantal nieuwe wijnhuizen met zowel klassieke wijnen als natuurlijke wijnen. De winter en feestdagen staan daarbij centraal.

  • Yves Amberg Elzas vin nature N6 en Sylvaner Nature
  • Rodrigues Y Sanzo, rood en wit uit diverse gebieden van Spanje
  • Demoisseles Corbières rouge, nieuwe rood uit Corbières Zuid Frankrijk
  • Borgo Dei Vassalli wijnen uit Friuli, Ribolla Gialla en Refosco
  • Val Moreira Port wijnen, White extra Dry, Ruby en Tawney
  • Diverse mooie klassieke Franse wijnen oa uit Bordeaux en Bourgogne           zoals Pommerol en Mersault
  • Zuid-Afrikaanse wijnen van Stony Brook, Rainbow’s end en Idiom

 

Dit jaar zullen er weer verschillende vertegenwoordigers van onze wijnhuizen aanwezig zijn waaronder Cristina Rodrigues van wijnhuis Rodrigues Y Sanzo.

Op de proeverij vindt u niet alleen wijnen die goed passen bij winterse gerechten en de feestdagen, maar ook geschikt zijn voor cadeaus of relatiegeschenken. We hebben een aantal standaard relatiegeschenken klaar staan welke we volledig voor u kunnen personaliseren, vraag naar de mogelijkheden.

Ook dit jaar hebben we weer een samenwerking met het “Kaashuis Hoorn” die presenteren een aantal heerlijke kazen en kaas wijn combinaties.

We zien uit naar uw komst op deze feestelijke proeverij. Naast de gebruikelijke korting wacht er ook een leuk presentje ter gelegenheid van ons jubileum.

Namens het team Midiwines

MELD JE AAN EN ONTDEK DE VOORDELEN

VAN DE MIDIWINES NIEUWSBRIEF: