Loader
Uitverkocht!! Midiwines wijn- en pizza proeverij
17535
post-template-default,single,single-post,postid-17535,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Uitverkocht!! Midiwines wijn- en pizza proeverij

Midiwines wijn- en pizza proeverij in samenwerking met nNea

Midiwines presenteert op zondag 12 juli in de tuin van het Huis Verloren naast een tiental nieuwe wijnen een nieuw pizza concept. Dit in samenwerking met de bekende Napolitaanse pizzeria nNea in Amsterdam, genaamd nNEAfrozen. Zoals de wijnen van onze wijnboeren op ambachtelijke en klassieke wijze met oog voor traditie, kwaliteit en smaak worden gemaakt, zo maakt Vincenzo van nNEA zijn alom geroemde echte Napolitaanse pizza’s ( in 2019 verkozen tot nr 13 van top 50 pizza’s van Europa).

Wij zijn dan ook trots op deze nieuwe en inspirerende samenwerking.

Vincenzo, nNEA eigenaar en oud filmmaker, zal zondag 12 juli zelf de pizza’s komen bakken terwijl Midiwines een mooie selectie van wijnen zal schenken. Laat je verrassen door de geuren, smaken en combinaties van de wijnen en pizza’s.

– Zondag 12 juli
– De tuin van het Huisverloren
– Van 15.00 tot 18.00 uur
– De kosten voor de wijn- en pizza proeverij zijn € 15,- pp

*Reserveren is verplicht en aangezien het aantal zitplaatsen beperkt is, nodigen wij u uit zo snel mogelijk een plaats te boeken via de ticketlink of via Midiwines 06-53653017 of info@midiwines.com.