Loader
NNEAFROZEN BIJ MIDIWINES
17531
post-template-default,single,single-post,postid-17531,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

NNEAFROZEN BIJ MIDIWINES

Midiwines start de zomer met een unieke samenwerking met nNea pizza uit Amsterdam. Dit gaan we vieren met een nieuw wijn aanbod en pizza proeverij in onze geliefde tuin van het Huis Verloren.

Zoals de wijnen van onze wijnboeren op ambachtelijke en klassieke wijze met oog voor traditie, kwaliteit en smaak worden gemaakt, zo maakt nNea zijn alom geroemde echte Napolitaanse pizza’s ( in 2019 verkozen tot nr 13 van top 50 pizza’s van Europa) in hun pizza restaurant in Amsterdam.

nNea vroegen zich af of ze alle kwaliteiten van hun pizza in een oogwenk kunnen invriezen op een manier die u ook thuis niet zult missen. Dezelfde ingrediënten, geen compromissen, nNea-stijl, bij u thuis, wanneer u maar wilt.

Met onderzoek en passie hebben ze nNeafrozen gemaakt, de ultieme pizza-ervaring in een diepvries variant.

Tijdens de proeverij zal Vincenzo, mede-eigenaar en oud filmmaker, zelf de nNeafrozen pizza’s komen bakken. Hij neemt ons allen graag mee in het proces achter deze ambacht. Terwijl Midiwines een mooie selectie (Napolitaanse) wijnen zal schenken. We zijn trots op deze nieuwe inspirerende samenwerking. En overtuigd van de magische combinatie van wijn en Napolitaanse pizza.