Loader
Nieuw in het assortiment: Wijnpakketten van Midiwines
17796
post-template-default,single,single-post,postid-17796,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nieuw in het assortiment: Wijnpakketten van Midiwines

Vanaf heden hebben wij iets nieuws in het assortiment, namelijk heerlijke wijnpakketten.

 

Voor iedereen die zich wilt laten verassen met mooie wijnen maar niet wilt kiezen hebben wij 3 schitterende pakketten samengesteld, elk met een geheel eigen identiteit. Zo krijgt u met het pakket ‘Reis door Europa’ wijnen uit gebieden waar u misschien nog nooit van gehoord hebt, maar die u zeker gaan verrassen met hun kwaliteit. Het pakket ‘Klassiekers uit de Midi’ bestaat uit wijnen die wij zelf het liefst drinken en waar op elk moment van genoten kan worden. Het pakket ‘Gastronomisch Genieten’ bestaat uiteraard uit een volledig wijnarrangement voor 6 personen, met een bubbel om mee te starten, diverse witte en rode wijnen opbouwend in smaak en intensiteit en sluit af met een unieke zoete wijn ‘passito’ stijl.

 

Bij elk pakket krijgt u uiteraard een wijnpaspoort met daarin alle informatie over de betreffende wijnen. Om het proeven te vergemakkelijken vind u ook een aromawiel en een formulier om proefnotities te maken. Ook doen wij graag wijn-spijs suggesties bij de wijnen en zijn we bij vragen uiteraard altijd bereikbaar via onze social media en mail.

MELD JE AAN EN ONTDEK DE VOORDELEN

VAN DE MIDIWINES NIEUWSBRIEF: