Loader
GAYOLLE PLATANES ROSÉ 2019 5+1 GRATIS
17937
post-template-default,single,single-post,postid-17937,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

GAYOLLE PLATANES ROSÉ 2019 5+1 GRATIS

Nicolas Paul is een jonge en energieke wijnmaker die als zevende generatie aan het hoofd van het familiedomein staat. Er wordt  op het wijndomein Gayolle door Nicolas zoveel mogelijk biologisch gewerkt. Als erkenning voor de inspanningen op het gebied van biodiversiteit en  duurzaamheid, is Domaine Gayolle sinds januari van 2019 het HVE (Haute Valeur Environmentale) label toegekend. Op het domein wordt door Nicolas Paul met veel kennis en grote passie gewerkt aan de mooiste wijnen met de beste middelen voor zowel de wijn als de wijngaard.

 

Gemaakt van de nieuwe aanplant van Merlot, Cinsault en Cabernet Sauvignon, geeft de rosé de nodige frisheid maar ook mooi rood fruit in de smaak. Lekkere toegankelijke rosé die perfect past bij een visgerechten, salade of BBQ.

 

Laat deze kans niet liggen en bestel onze populairste rosé voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Nicolas Paul wijnboer

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS: