Loader
Food
14253
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14253,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Diepvries PIZZA’S VAN nNea Amsterdam

Wij geloven dat pizza’s niet voldoende tot hun recht komen wanneer ze worden bezorgd in een pizzadoos die onderweg de kans heeft om af te koelen of door elkaar geschud kan worden”, klonk het een tijdje geleden bij nNea. De oplossing? nNeafrozen: dat zijn diepvriespizza’s die je zelf thuis moet afbakken, met dezelfde ingrediënten, geen bewaarmiddelen en 100% nNea goodness.

Pizza’s kunnen alleen bij Midiwines afgehaald worden

Olijfolie van Chateau de Taurenne

Sommige producten zijn te mooi om te laten liggen. Toen wij deze heerlijke en met gouden medaille bekroonde olijfolie van Chateau de Taurenne tegen kwamen tijdens onze zoektocht door de Provence, waren we meteen verkocht. De concentratie, smaakbeleving en kwaliteit van de olijfolie van Chateau de Taurenne zijn ongeëvenaard. Hun mooiste blend, l’Or de Taurenne, wordt gemaakt van vier verschillende olijvensoorten en verkopen wij daarom met het grootste plezier. Perfect als finishing touch over de overheerlijke nNea Frozen pizza’s.