Loader
Domaine Fichet
18152
page-template-default,page,page-id-18152,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Domaine Fichet

Domaine Fichet is een schitterend wijnhuis uit de Macon, gelegen in het zuiden van de Bourgogne. Dit familiebedrijf maakt al generaties lang de lekkerste wijnen, maar pas de afgelopen jaren is de focus meer op de grote Bourgogne druiven komen te liggen. Men maakt er daarom wijn met een grote finesse van de Chardonna en Pinot Noir druiven, maar ook van de Gamay en Aligoté druiven.

 

In de wijngaard wordt al jaren zo duurzaam mogelijk gewerkt en hun inspanningen zijn beloond met het HVE certificaat. Dankzij dit certificaat onderscheiden zij zich en je proeft het terug in de wijnen. Ongekende finesse en verfijning komen naar voren bij zowel de ‘gewone’ Chardonnay als de hogere cuvée’s, met als hoogtepunt hun eigen Grande Cra, een Macon wijn van zeer hoge kwaliteit.