Loader
Cantina Danese
17704
page-template-default,page,page-id-17704,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Cantina Danese

De familie Danese stichtte in de vroege jaren vijftig een wijnbedrijf in het kleine stadje Roncà, gelegen in de provincie Verona. Dit is het gebied van het Lessini Mountains nationale park, dichtbij de Soave DOC en Valpolicella DOC gebieden.

Ooit begonnen als een traditioneel wijnhandel-bedrijf met de verkoop van de wijnen in bulk, streefde men naar verbetring. In de jaren ’80 hebben drie neven van de familie Danese een nieuw bedrijf ‘Srl (Ltd)’ gesticht. Een van de oprichters van dit bedrijf was Mario Danese. Om te voldoen aan de groeiende nationale en internationale vraag van gebotteld wijn werd er flink geïnvesteerd in de modernste productiefaciliteiten.

Hun passie voor wijnbereiding komt van de mensen die hun wijnen drinken. Ze hopen dat u, wanneer u een fles Danese wijn opent, u net zoveel zult genieten van het moment als van de wijn zelf.

De hele familie Danese is er trots op een deel van uw leven te zijn.