Loader
Bodegas Rodriguez y Sanzo
19490
page-template-default,page,page-id-19490,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Bodegas Rodriquez y Sanzo

De is wijnbouw is voor Rodriques y Sanzo een kunst en dat laten zij in elke fles laten zien. Zo creëren ze unieke, bijzondere wijnen die emoties oproepen zoals een meesterwerk in elk museum.

Het verschil is dat onze werken emoties en sensaties oproepen door middel van smaak. ze bottelen de essentie van onze liefde voor wijn en de meest originele productieprocessen om nuances te bereiken die u nog nooit eerder hebt geproefd .

Zij hebben een missie om u de beste wijn aan te bieden, dat vereist dat ze zich verdiepen in de kwaliteiten en geheimen van meer dan 7 oorsprongsbenamingen, waaronder enkele van de belangrijkste uit het noordwestelijke derde deel van Spanje.

ze hebben eigen wijngaarden op de beste velden en ze wijden zich eraan om met zorg en geduld te bewerken, en om relaties aan te gaan met de lokale boeren om  grote nieuwsgierigheid en ambitie als wijnmakerij te bevredigen.

Ons werk houdt daar echter niet op. Om de uitmuntendheid te garanderen die ons kenmerkt, richten we ons erop om het beste uit elke DO te halen , waarbij we elke wijn met toewijding behandelen om het volledige potentieel ervan te benutten . We zijn niet tevreden met wat er staat, we willen verder gaan .

Bij Rodríguez y Sanzo (Bodegas Rodríguez Sanzo) waarderen we, zoals u al weet, warmte, een hechte behandeling en onze roods. Onze projecten gaan echter veel verder .

Naast dat we een familiale wijnmakerij zijn, zijn we een bedrijf met een grote projectie , we zijn ambitieus. We willen verder en hoger gaan dan andere wijnhuizen; en juist dit perfectionisme beweegt ons.

Het bereiken van onze doelen is niet eenvoudig , maar dat heeft ons nooit tegengehouden. Bij Rodríguez Sanzo zijn we klaar voor elke uitdaging!

We hebben momenteel meer dan 130 hectare eigen wijngaarden . Daarnaast werken we samen met een aantal lokale wijnhuizen en boeren, om onze productie uit te breiden naar de verschillende Spaanse Oorsprongsbenamingen. We produceren momenteel in 7 verschillende DO’s , waaronder: DO Ribera del Duero, DOCa Rioja, DOCa Priorat, DO Bierzo, DO Rias Baixas, DO Rueda en DO Toro .

 

f.

Wijnen