Loader
Weingut Bastianshauser Hof - Midiwines Hoorn
17714
page-template-default,page,page-id-17714,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Weingut Bastianshauser Hof

Het wijndomein Bastianshauser Hof wordt al bijna honderd jaar geleid door de familie Erbeldinger. De derde generatie van deze familie staat momenteel aan het roer van een wijnhuis wat in hart en nieren een familiebedrijf is en zal blijven.

De wijngaarden en de kelder liggen Bechtheim, een pittoresk dorpje in het hart van Rheinhessen. Er wordt ongeveer 20 hectare gecultiveerd met maar liefst 21 verschillende druivenrassen. Sommige bekend, zoals Riesling en Grauburgunder, maar ook rassen met minder bekendheid, zoals Portugieser en Schwarzriesling. De kwaliteit van de wijnen maakt het wijnhuis uniek. Men produceert er verschillende wijnen die aan de hand van een eigen systeem geklassificeerd worden. Bastianshauser Hof is dan ook bedrijf waar teamwerk en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wijnen